Billigeste øl i København

Billigeste øl i København

Hvor kan man egentlig købe den billigeste øl i København? Det spørgsmål spurgte jeg mig selv om fornyeligt, og jeg havde ikke et klart svar på det. Jeg kender selvfølgelig til billige barer i København, eller i hvert fald til barer der er billigere end andre. Men jeg kendte ikke svaret på, hvor jeg egentlig kan finde den billigeste øl henne. Og det spørgsmål vil jeg gerne finde svaret på. Skal jeg til Nordvest eller Østerbro, skal jeg på bar eller bodega? Hvor er den henne - altså den billigeste øl i København?

Kan Google hjælpe med at finde den billigeste bar i København?

Google man spørgsmålet "billigeste øl i København" så får man en række guides/artikler med forslag til budgetvenlige barer herunder studiebarer og caféer der sælger 'billige' øl og drinks. Forslagene er sikkert gode nok, men de besvarer stadigvæk ikke mit spørgsmål om, hvor den billigeste øl i København den er. Og det gør i hvert fald ikke en artikel fra 2008, ligesom den der i dag ligger nummer 4 på Google under søgningen "billigeste øl i København".

Når nu Google ikke kan hjælpe med svaret (endnu), hvor skal man så egentlig kigge hen? Pricerunner har vidst ikke en søgefunktion rettet mod ølpriser så vidt jeg ved, og ChatGPT kan heller ikke hive svaret frem endnu, selvom det sikkert kommer til at ske en dag.

Hvad med gin og tonics? Og shots?

Selvom at jeg primært drikker øl når jeg går i byen i København, så elsker jeg også en god klassisk gin og tonic. Og måske et shot til lige at toppe aftenen af med. Og her er jeg lige så meget på bar bund, som når det kommer til ølpriserne i København. Hvilket selvfølglig leder mig videre til spørgsmål om, hvad der er den billigeste bar sådan overall. Altså hvis man både vil have sig en øl, en gin og tonic samt et shot til at slutte aftenen af på?

Svaret på det store spørgsmål

Jeg kan simpelthen ikke selv finde svaret på dette store og vigtige spørgsmål - altså hvor man kan købe den billigeste øl i København. Og derfor indleder jeg nu selv en søgen efter svaret. Følg med via nedenstående link, hvor jeg løbende vil tilføje priser til min oversigt over Københavns barer og bodegaer.  

Notion – The all-in-one workspace for your notes, tasks, wikis, and databases.
A new tool that blends your everyday work apps into one. It’s the all-in-one workspace for you and your team