Stoop inbox review - måske den perfekte newsletter app

Stoop inbox - Your inbox for a better information diet

Jeg har igennem flere måneder nu brugt Stoop Inbox til at læse og organisere alle mine nyhedsbreve, og jeg er kort fortalt blevet helt vild med appen - og det tror jeg også at du vil blive.

Derfor vil jeg kort skitsere, hvorfor du skal overveje at bruge en newsletter app såsom Stoop Inbox til at håndtere alle dine nyhedsbreve i stedet for din primære email. Og hvorfor Stoop inbox måske er præcis den newsletter app som du har brug for.

Hvad er en newsletter app?

En newsletter app er - som navnet antyder - en app dedikeret til nyhedsbreve. Appen giver et samlet overblik over alle de nyhedsbreve som du er tilmeldt, hvor mange ulæste nyhedsbreve du har, samt en virkelig behagelig læseoplevelse af hvert enkelt nyhedsbrev.

Hvorfor bør jeg bruge en newsletter app?

Du bør overveje at bruge en newsletter app, hvis du er typen der modtager mange nyhedsbreve og hvis du nyder at læse dem. Og hvis du samtidig ønsker at få bedre styr på din primære email indbakke, så tror jeg at en newsletter app lige vil være noget for dig.

Nyhedsbreve kan ofte tage meget plads i din normale indbakke og måske også distrahere fra andre emails der måske er vigtigere at forholde sig til. En newsletter app løser dette ved at tildele en ny emailadresse (@stoopinbox.com) til dig, som du så kan bruge i stedet for din 'normale' email. På den måde kan du få alle dine nyhedsbreve ud af din normale indbakke og over i et miljø, hvor de passer meget bedre ind.

Her ses min nuværende newsletter indbakke

Hvorfor er Stoop inbox måske den rigtige newsletter app for dig?

Stoop inbox app'en har et enormt simpelt layout med et meget begrænset antal funktionaliteter, hvilket gør den super brugervenlig og behagelig at navigere i. Den kan egentlig ikke så meget andet end at vise en oversigt over alle dine newsletters, vise en liste af alle dine ulæste nyhedsbreve, og samle alle de nyhedsbreve du liker i appen. Når man åbner et nyhedsbrev får man mulighed for at går frem og tilbage mellem de seneste nyhedsbreve fra samme afsender, også kan trykke 'læst' så snart man har færdiggjort et nyhedsbrev.

Konklusion

Du skal overveje at bruge en newsletter app hvis du modtager mange nyhedsbreve og hvis du nyder at læse dem. Stoop inbox er et godt bud på den perfekte newsletter app med dens simple design og brugervenlige interface. Den kan ikke specielt meget, men den kan lige det den skal.