Vil du arbejde i udlandet i dit sabbatår? Så læs med her.

Vil du arbejde i udlandet i dit sabbatår? Så læs med her.

At tage et sabbatår er en fantastisk måde at udforske verden på og få nyttige livserfaringer. Hvis du er ung og tænker på at arbejde i udlandet, men er usikker på, hvad du kan lave, så er her fem sjove og spændende jobmuligheder, der typisk ikke kræver tidligere erfaring:

  1. Au Pair: Hvis du elsker børn og ønsker at opleve hverdagslivet i et andet land, så er au pair jobbet lige noget for dig. Du får mulighed for at blive en del af en værtsfamilie, hvor du hjælper med børnepasning og lette huslige opgaver. Det er en fantastisk måde at lære en ny kultur og måske et nyt sprog på!
Au pair i udlandet – Opdag verden som au pair | AuPairCare
Bliv au pair med AuPairCare: Vi organiserer alt ved dit au pair ophold
  1. Fritids- og turistmedarbejder: Arbejd i en turistdestination! Det kan være alt fra at være guide, arbejde i en souvenirbutik, til at hjælpe til i et lokalt eventfirma. Dette job giver dig mulighed for at møde mennesker fra hele verden og samtidig opleve et nyt sted.
Bliv rejseleder eller guide for Primo Tours
Vi lægger stor vægt på en unik service, derfor har vi dygtige og veluddannede rejseledere på destinationerne. Læs hvordan du bliver rejseleder hos os her.
  1. Farmsarbejde eller frugtplukning: Mange lande, som Australien og New Zealand, tilbyder arbejdsvisum specielt til unge mennesker, der vil arbejde med landbrug. Det kan være hårdt fysisk arbejde, men det er også utroligt givende og en unik måde at opleve det landlige liv på.
Fruit Picking Jobs Australia
Welcome to a community designed to create transparency within the fruit picking and harvest work sector. Find the latest Fruit Picking and Harvest Jobs from all
  1. Hostelarbejde: Hostels rundt omkring i verden leder ofte efter unge mennesker til at hjælpe med reception, rengøring eller til at arrangere sociale aktiviteter for gæster. Dette er en fantastisk måde at møde backpackere og andre rejsende på, og du får ofte gratis indkvartering som en del af jobbet.
Work and volunteer at hostels worldwide in exchange for free accommodation
Work and volunteer at hostels in exchange for free accommodation with Worldpackers. Find unique experiences in the Americas, Europe, Asia, Africa and Oceania.
  1. Undervisning i engelsk: Hvis du er flydende i engelsk, kan du overveje at undervise i sproget i udlandet. Der er stor efterspørgsel på engelsklærere, særligt i Asien og Sydamerika. Du behøver ikke altid at have en undervisningserfaring, da mange programmer tilbyder undervisning og certificering.
Teach Abroad or Online | Your Dream Teaching Job Awaits
Find the best jobs teaching abroad. Whether you’re a certified teacher, ESL instructor or a college graduate, apply to teach abroad with Teach Away and discover where teaching can take you this year!

Husk, at mens disse job er sjove og spændende, så er det vigtigt også at undersøge visumkrav og arbejdsrettigheder i det land, du vælger at rejse til. God rejse! 🌍